Datum: Tisdag 3 december
Kl: 18.45 Festsalen, Folkets Hus
Arrangör: Vänersborgs Hockey Club
Evenemangstyp: Bingo

03 dec 18:45

FREDAG 6 DECEMBER KL. 18.00
KLUBB GÖSTA MED LINA NYBERG OCH HUSBANDET
BLÅ SCENEN, FOLKETS HUS, VÄNERSBORG

Lina Nyberg är vår gäst vid höstens sista klubbarrangemang. Hon debuterade 1993 med albu-met Close tillsammans med Esbjörn Svensson. Hon har som sångerska och kompositör givit ut 17 album i eget namn och turnerat världen över. 2006 var hon en av initiativtagarna till nätver-ket Impra som arbetar för jämställdhet mellan kvinnor och män i musikvärlden.
År 2011 vann hon Sveriges Radios pris P2 Jazzkatten samt tilldelades 2014 Lars Gullinpriset.

06 dec 18:00

En varm och rolig föreställning med Klara Zimmergren om att inte få till livet i den ”rätta ” ordningen.
Var är egentligen manuset till livet efter man fyllt 50? Och är det verkligen nödvändigt och sunt att älska sig själv? I sällskap av sina karaktärer: It-nörden Rolle, den xtraordinära svärmodern Viveka Andebratt och den socialt missanpassade hundtränaren Görel, tar Klara sig an psykfallsgräl på Ikea, osköna hiphopmoves, hundcurling, och konsten att försöka leka Gud.

07 dec 19:00

Datum: Tisdag 10 december
Kl: 18.45 Festsalen, Folkets Hus
Arrangör: Vänersborgs Hockey Club
Evenemangstyp: Bingo

10 dec 18:45

Pappa kan inte komma ihåg vad det är han inte får glömma bort att komma ihåg! Alfons vill hellre att pappa ska leka, så han gör allt han kan för att skoja upp honom. Det blir helikopter-turer till djungeln, spökerier och rymdinvasion. Och så är pappas sista lakritspipa borta…

Håkan Klamas dramatisering, i samarbete med Gunilla Bergström, bygger på böckerna ”Alfons och hemlige Mållgan”, ”Aja baja, Alfons Åberg” och ”Flyg! sa Alfons Åberg”, och innehåller – förutom mycket skoj och skratt – också sång och musik, värme och mys.

Längd: ca 40 min, ingen paus

14 dec 15:00

Datum: Tisdag 17 december
Kl: 18.45 Festsalen, Folkets Hus
Arrangör: Vänersborgs Hockey Club
Evenemangstyp: Bingo

17 dec 18:45

Share...