Bankettmeny

Förrätter

Vår egen gravlax på hembakt grovbröd med fransk dressing och stor kapris 75: -

Kycklingpaté på kavring med balsamsyrad lökmarmelad 70: -

Lufttorkad skinka med olivcréme och ostchips 65: -

 

Huvudrätter

Marinerad oxfilé serveras med skysås, bönmosaik, stekt svamp efter säsong och Pommes Chateau 255-295:-

Ugnstekt kycklingbröst från Movitz serveras med smörsås, tre sorters morötter, broccolifloretter och rostad potatis 185:-

Helstekt fläskfilé serveras med gräddsås, vaxbönor, haricots verts och fransk potatisgratäng 175-195:-

Laxfärserade spättarullader serveras med vitvinssås, smörångad sparris, gröna ärtor och Duchessepotatis 195:-
 

Desserter

Vår klassiska chokladtårta med lättvispad grädde smaksatt med Baileys 75: -

Vit chokladmousse med apelsinsås och mörk chokladrippel 65: -

Amarettomarinerad frukt efter säsong med vaniljkräm och sockerkakscrisp 55: -

 

Vegetariska alternativ

Förrätt : Krämig kantarellsoppa med mördegskex 55: -

Varmrätt : Parmesangratinerad hasselnötstimbal serveras med ruccolasallad, bönmosaik, rödvinsky samt potatis- och jordärtskocksgratäng 165: -

 

Drycker

Vin 69: - per glas
Vin 345: - per flaska
Starköl 53: - per flaska 33cl
Starköl 62: - per flaska 50cl
Starkcider 55: - per flaska 33cl
Alkoholfri öl/vin 35: -

I samtliga alternativ ingår:

Kuvertbröd och smör
Läsk/lättöl/mineralvatten
Kaffe/te
Vita dukar, ljus, blommor och servetter
Karaffvatten 

Vi tillhandahåller det mesta gällande allergikost och andra specialkoster men vi önskar att ni förbeställer detta.

Lokalhyra enligt offert.

Share...