Bankettmeny

Förrätter
Toast Skagen med majonnäs, dill, rödlök, citron toppad med sikrom
85:-
Västerbottenpaj med creme fraiche & löjrom
95:-
Vår egen gravlax på hembakt grovbröd med fransk dressing och stor kapris
75: -
Kycklingpaté på kavring med balsamsyrad lökmarmelad
70: -
Lufttorkad skinka med olivcréme och ostchips
65: -

Huvudrätter
Marinerad oxfilé serveras med skysås, grönsaker efter säsong och Pommes Chateau
255-295:-
Ugnsstekt kycklingbröst från Mowitz serveras med smörsås,
tre sorters morötter, broccolifloretter och rostad potatis
195:-
Helstekt fläskfilé serveras med gräddsås, vaxbönor,
haricots verts och fransk potatisgratäng
175-195:-
Wallenbergare, skirat smör, gröna ärtor
och rårörda lingon, serveras med potatispuré
235:-
Laxfärserade spättarullader serveras med vitvinssås,
smörångad sparris, gröna ärtor och Duchessepotatis
195:-

Desserter
Vår klassiska chokladtårta med vispad grädde och hallonsås,
dekorerad med färska bär och lakritsflakes
75:-
Pannacotta dekorerad med blåbär
65: -
Amarettomarinerad frukt efter säsong med vaniljkräm och sockerkakscrisp
60: -

Vegetariska alternativ
Förrätt : Krämig kantarellsoppa med mördegskex 55: -
Varmrätt : Parmesangratinerad hasselnötstimbal serveras med ruccolasallad, bönmosaik, rödvinsky samt potatis- och jordärtskocksgratäng 165: -

Drycker
Vin 70:- per glas Vin 345: - per flaska
Starköl 55: - per flaska 33cl
Starköl 70:- per flaska 50cl
Starkcider 60: - per flaska 33cl
Alkoholfri öl/vin 35: -
I samtliga alternativ ingår:
Kuvertbröd och smör
Läsk/lättöl/mineralvatten Kaffe/te
Ljus, och servetter, Karaffvatten
Vi tillhandahåller det mesta gällande allergikost och andra specialkoster men vi önskar att ni förbeställer detta.
Lokalhyra enligt offert.

Share...