Evenemang

Nära och fjärran - två vänners foton är Kristina Rynvalls och Marianne Brattbergs första gemensamma utställning. Både Kristina och Marianne är hobbyfotografer.

Som arbetskamrater har de kommit att finna ett gemensamt intresse i att fotografera. Men inte bara det utan även motiven förenas i fotograferandet.

Utställningen bygger på bådas foton som är tagna vid vitt skilda tillfällen på vitt skilda platser, men det finns ändå en tråd som länkar dem samman. De fokuserar på att se det vackra i det vardagliga som finns runt omkring.

06 sep 09:00

Datum: Tisdag 7 November , 18:45
Plats: Cafét Folkets Hus
Arrangör: Vänersborgs Hockey Club
Evenemangstyp: Bingo

07 nov 19:00

Ellen är frisk som en nötkärna - hon måste till och med visa leg när hon ber om pensionärsrabatt. Gunnar, hennes man, har blivit rastlös och orolig sedan han gick i pension. Men varför kallar han sig ”Tony”? Ellen lever helt i nuet utan minnen och orientering i tid och rum. 

"Försvinnandet" är ett varmt familjedrama om vad som händer när en person drabbas av demenssjukdomen Alzheimers.

 

09 nov 19:00

Medverkande så här långt:

Blue Experience, The Callbacks, The Grim Family, Erik & Irmeli Brunius, Linda Palmqvist & Lars Eklund, Gunnar Henriksson & Ingemar Stenström, Carl's Grav, Jazz We Can, Rolf Skoglund, Melvin Baker Blues Band, Erik Bondesson, Daniel Elaz Hedqvist, Anders Olofsson, Maite Electra Band, Anna Andersson Band, Tobias Grim. och... kanske du??

Folkets Hus öppnar baren kl 18.30 och locken lyfts från buffén. Kom i god tid och greppa din sittplats. Kl 19.00 börjar programmet. Fri entré.

10 nov 18:30

Vi vänder oss till barn i åldern 3-9 år. Mammor, pappor, syskon, vänner, mor- och farföräldrar är självklart också välkomna!

Medverkande är musiklärare och barnkör från Musikskolan Vänersborg.

I samarbete med Vänersborgs Musikskola.

Biljetter 50 kronor per person (max 150 kr för familj).
Förköp Folkets Hus, Vänersborg Tel. 0521-575757

11 nov 14:00

Datum: Tisdag 14 November, 18:45
Plats: Festsalen Folkets Hus
Arrangör: Vänersborgs Hockey Club
Evenemangstyp: Bingo

14 nov 19:00

Sångerskan och kompositören Anna Lundqvist släpper sitt femte album MEWE och detta är den officiella festen för skivsläppet. Med sig har hon också gitarristen Krister Jonsson som gästspelar på skivan. Musiken är inspirerad av konst-, barock- och populärmusik. Ett nytt sound med mer digitala element i ett nytt landskap, där rösten inte bara förmedlar melodi och text utan även utgör en annan del av ensemblen än innan.

16 nov 19:00

Club Classic är både en avspänd inkörsport för alla som är nyfikna på den klassiska musiken och samtidigt en rolig utmaning för alla som redan älskar den. Välkommen till Club Classic! 

Kvällen inleds vid 18-tiden för de som vill träffas över en bit mat. En timme senare blir det musikquiz, där kvällens artister levererar frågor om musiken och ger en musikalisk bakgrund. Kvällen avslutas vid 20-tiden med en liten konsert.  

17 nov 18:00

VHC Bingo i Festsalen, Folkets Hus tisdag 21 November kl 18.45. Insläpp från kl 17.00. Arrangör Vänersborgs Hockey Club.

21 nov 19:00

Om din vardag vändes UPP och NER !! vad skulle du göra ?

Vid en kris är det viktigt att ha tänkt på vissa saker i förväg.

Datum: Torsdag 23 november kl 19.00
Plats: Stora Salongen, Folkets Hus, Vänersborg
Arrangör: ABF Tankekällan
Evenemangstyp: Föreläsning

23 nov 19:00

Sidor

Dela på...