Evenemang

Klicka på bilderna för mer information.

Helene Karlsson
Föddes i Vänersborg 1964, växte upp i Göteborg och blev dramapedagog på Ljungskile folkhögskola. I Danmark under 90-talet ägnade jag mig åt teater och musik. Där började jag också måla och utbildade mig till konstterapeut. Inspiration till mitt måleri hämtar jag från möten inom dansen, sagan och musiken samt från naturens värld. Med öppna ögon för verklighet och fantasi vill jag skapa något och gärna dela det med andra. Min önskan är att tavlorna väcker känslor!

05 apr 08:00

Datum: Tisdag 10 Oktober,, 18:45
Plats: Festsalen, Folkets Hus
Arrangör: Vänersborgs Hockey Club
Evenemangstyp: Bingo

10 okt 19:00

Vi verkar alla vara experter på att inte våga säga ifrån eller ifrågasätta. Vi vill alla ha ett bekvämt liv och tar den enklaste vägen dit. Vi lånar pengar till en lyckad fasad, precis som alla andra, och puttrar runt i våra stadsjeepar. Precis som alla andra. För vad skulle folk tro om jag faktiskt gjorde ett eget val?

Din Jävla fegis! svingar vilt bland den svenska fegheten och är en hyllning till livet och konsten att ta vara på det. Allt kryddat med en stor portion värmländsk humor och musik.
Detta är humor på allvar!

13 okt 19:00

Riksteaterföreställning.

Se Marie Robertson och Krister Kern i en gripande och poetisk kärleksskildring som utmanar vår uppfattning om tid och rum, men också vad som skiljer val och öde åt. Genom att leka med parallella universum formar dramatikern en sällsynt kärlekshistoria där ordval leder till astronomiskt olika konsekvenser.

Från ett första möte på en fest får vi följa hur en kärleksrelation mellan biodlaren Roland och kvantfysikern Marianne utvecklas genom några av de oändliga riktningar en relation kan ta vid varje givet ögonblick.

15 okt 19:00

Datum: Tisdag 17 Oktober, 19:00
Plats: Festsalen, Folkets Hus
Arrangör: Vänersborgs Hockey Club
Evenemangstyp: Bingo

17 okt 19:00

Datum: Tisdag 24 Oktober, 18:45
Plats: Festsalen Folkets Hus
Arrangör: Vänersborgs Hockey Club
Evenemangstyp: Bingo

24 okt 20:00

Marknadskonsert med Sweden Symphony Orchestra, Dirigent Ulf Wadenbrandt med gäster! Ulf Wadenbrandt radar tillsammans med SSO upp succéer och det är för 3 året dags för konsert på den stora hemvändar och marknadsdagen i Vänersborg!

Senaste konserterna med SSO och Wadenbrandt var 2 utsålda konserter med namnet Simply British på de traditionella Trettondagskonserterna!
För mer info: wadenbrandt.com

28 okt 19:30

Datum: Tisdag 7 November , 18:45
Plats: Festsalen Folkets Hus
Arrangör: Vänersborgs Hockey Club
Evenemangstyp: Bingo

07 nov 19:00

Ellen är frisk som en nötkärna - hon måste till och med visa leg när hon ber om pensionärsrabatt. Gunnar, hennes man, har blivit rastlös och orolig sedan han gick i pension. Men varför kallar han sig ”Tony”? Ellen lever helt i nuet utan minnen och orientering i tid och rum. 

"Försvinnandet" är ett varmt familjedrama om vad som händer när en person drabbas av demenssjukdomen Alzheimers.

 

09 nov 19:00

Datum: Tisdag 14 November, 18:45
Plats: Festsalen Folkets Hus
Arrangör: Vänersborgs Hockey Club
Evenemangstyp: Bingo

14 nov 19:00

Sidor

Dela på...