Evenemang

Klicka på bilderna för mer information.

Julbord serveras mellan 25 november och 23 december. Endast mot förbeställning.
Jultallrik i sällskap om minst 10 personer
Julbord i sällskap om minst 30 personer

Jultallrik 155:- / person dagtid
Jultallrik 185:- / person kvällar och helger
Julbord 385:- / person 

Se innehåll av respektive i bifogade dokument.

Bokning Tel: 0521- 575750, info@folketshusvanersborg.se

25 nov 12:00

Tillsammans med musikern Benneth Fagerlund tar Ronny på sitt karaktäristiska sätt temperaturen på Sverige idag; på stad och landsbygd, på rättvisor och orättvisor. Det blir satir, humor, ståupp och mycket musik; såväl nyskrivet som Ronnyklassiker.

- Det blir lite oförhappandes. Vi kommer att ta upp dagsaktuella frågor, lokala och rikstäckande. Min tanke är att varje föreställning ska bli unik utifrån var vi befinner oss och vilken publik vi möter, berättar Ronny Eriksson.

Oförhappandes är ett samarbete mellan Riksteatern och Satellite Live.

15 dec 19:00

Datum: Tisdag 20 december, 18:45
Plats: Festsalen Folkets Hus
Arrangör: Vänersborgs Hockey Club
Evenemangstyp: Bingo

20 dec 18:45

Datum: Tisdag 27 december
Plats: Festsalen, Folkets Hus
Arrangör: Vänersborgs Hockey Club
Evenemangstyp: Bingo

27 dec 18:45

Polstjärnepriset firar 10-årsjubileum och årets konserter kommer därför självklart bli extra festliga, men mer än så avslöjas inte nu! Under delfinalen får de åtta tävlande åtta minuter vardera för att övertyga juryn. Som vanligt bjuds publiken även på andra musikaliska inslag i form av både gästspel på scenen och kammarmusik i pausen när juryn överlägger.

Du som vill följa de duktiga ungdomarna hela vägen till finalen är välkommen att boka plats i vår buss till finalen i Göteborgs konserthus. Mer info finns på sid. 61 under ”konsertresor”.

Fri entré

05 jan 15:00

Årets upplaga har temat Simply British och bjuder på musik av giganter som Queen, Rod Stewart, Elton John Mfl. det innebär låtar som the Show Must Go on, We are the Champions, Sailing, Have you ever seen the rain, Im still standing mm.
Sweden Symphony Orchestra står återigen i fokus och tillsammans med solist Magnus Bäcklund och Dirigent Ulf Wadenbrandt så utlovas en färgsprakande trettondagskonsert! 

 

07 jan 19:30

Hönor & Svärmeri är ett farsartat lustspel som utspelar sig på 50-talet. Den 39-årige John ska äntligen gifta sig med den betydligt yngre Anna. Det enda som återstår är att övertala Johns kärve far, Åke, att betala kalaset. När sen Åke försvinner, den blivande svärmodern Rigmor blir akut hungrig, drängen Gunnar bär in vedträna ett i taget och en raggare från Håle Täng blir av med kläderna blir situationen alltmer komplicerad. Alltmedan hushållerskan Lisa funderar vidare på det…

SPELPLATS: Vänersborgs Teater
PREMIÄR: Söndag 29/1 kl. 15.00

29 jan 15:00

Vägen mot kungakronan fylls av politiska missgrepp, uppror och intriger i ett blodigt familjedrama. Vad händer med makten, vem har makten och var är du när makten kontrollerar allt och alla? Se Özz Nûjen göra alla roller i det klassiska dramat Rikard III, fritt efter William Shakespeare.

- En fantastisk pjäs som säger mycket om vår nutid och vår framtid. Anledningen till att jag gör pjäsen, är för att jag vill göra alla roller själv, för precis som Rikard III så är jag lika egoistisk och vill åt hela härligheten, helt själv! säger Özz Nûjen.

 

24 feb 19:00

Emil är en av landets mångsidigaste artister, på scen blandar han musik, lyrik och komik till en helt egen genre i sina hyllade mellansnack och låtar. Han har en förmåga att ta sig an de mest angelägna och brännande aktuella ämnen, men alltid genom humorn, ljuset och komiken. I föreställningen väver Emil ihop olika sidor av ämnet i sin musik, lyrik och komik.

19 mar 19:00

PIPPI LÅNGSTRUMP FLYTTAR IN OCH DRAR TILL SÖDERHAVET

Tommy och Annika längtar att någon skall flytta in i Ville Villakulla. Men de tror knappt sina ögon när se träffar Pippi som har hästen Lilla Gubben och en apa som heter Herr Nilsson.

26 mar 13:00

Dela på...