Evenemang

 

”Det var en gång….”

Marianne Brattberg ställer ut fotografier i Folkets Hus Café under perioden 23 mars – 23 juni 2016.
Vernissage onsdag den 23 mars kl. 17.00 – 19.00.

Marianne Brattberg är hobbyfotograf med ett särskilt intresse för att fotografera övergivna platser och bortglömda hus, bilar m.m.

23 mar 17:00

VHC Bingo i Festsalen Folkets Hus tisdag 31 maj kl 18.45. Insläpp från kl 17.00. Arrangör Vänersborgs Hockey Club.

31 maj 18:45

Teater Imba, från Linköping, består av Lena Ilmarson, ­Christian ­Svensson och Thomas Häggström. Gruppens signum har blivit att arbeta med sin alldeles egna version av Story­telling. Att utan rekvisita och med utgång i ett fysiskt historieberättande skapa föreställningar för alla åldrar.

01 okt 16:30

I visföreställningen Expedition Livet blir publiken huvudperson när Anders Lundin vänder, vrider och snurrar på frågorna;
Var kommer vi ifrån? Vart ska vi? Hur hamnade vi här? Tillsammans med kontrabasisten Jonas Olofsson låter han sina funderingar komma till uttryck i en brokig samling berättelser och visor om äventyrare, emigranter, neanderthalare och sin snickrande pappa.

02 okt 16:00

Sigges hemligheter är en barnteaterföreställning som är inspirerad utifrån samtal med förskolebarn i Rinkeby-Kista om det livsviktiga ämnet hemligheter.

Sigge har en hemlighet – ja, egentligen har han flera stycken.
Och han har en låtsaskompis också.Det är också en hemlighet förstås.
Men är det egentligen kul att ha hemligheter om man inte kan dela dem med någon?

19 nov 16:30

En fartfylld musikföreställning om dinosaurier.

Pappa Kapsyl sjunger sina dinosaurielåtar och filosoferar om tyrannödlor, långhalsar och klubbsvansar tillsammans med publiken.
Hur hade det varit om dinosaurierna funnits idag? Man kanske kunde ha en Brontosaurus som husdjur?
Och vad gör man om man möter en hungrig T-Rex? Det sägs att alla dinosaurier gillade allsång. Men hur lät det egentligen?

26 nov 16:30

Dela på...