Årets Mama - En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek

Emma Knyckare på Sverigeturné med sin första egna scenföreställning - ”Årets Mama"! I höst är det dags för Emma Knyckare att ha premiär med sin första egna föreställning - ”Årets Mama - En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek".

"Årets Mama" är inspirerad av Emmas bok ”Hit med flaskan”, en personlig skildring av mammablivandet. Nu tar hon ut svängarna när det är dags att komma ur den egna lilla privata bubblan och skoja om föräldraskapet. För det finns så många knasiga föräldrar därute. Har vi varit sådana hela tiden eller blev vi det så fort vi förökade oss? Allt från familjeliv.se, oigenkännliga pattar till att smygspela Nintendo på toaletten ska avhandlas. ”Ta vara på den här tiden” är det många som säger till oss föräldrar men vem ska ta vara på oss?   - Det skall bli så otroligt gött att få göra den här föreställningen. Det är min första egna show och det är dags att ta mig ut från lägenheten med alla funderingar och trams jag lurat ihop sen min dotter Maggan kom. Ut med lillan, in med prillan! Kör vi, säger Emma. Med sig på Sverigeturnén har Emma ett fenomenalt husband bestående av Matilda Sjöström och Joakim Fritzner. Matilda och Joakim är inte bara Emmas husband de är även hennes svägerska och svåger.

Förköp till en grillbuffé inkl en dryck för 140 kr, serveras 2 timmar innan föreställningens start. (entré Kungsgatan 15). Eller kom bara in och njut av ett glas vin/öl eller fika. (Allergier eller andra alternativa koster anmäls till Folkets Hus tel 0521-575757). Alla rabatterade biljetter säljers också bara på Folkets Hus, såsom VG-regionanställda (315 kr) 

Datum: Fredag 9 november kl. 20.00
Plats: Folkets Hus Vänersborg, Teatern
Biljettpris: 365 kr inkl. serviceavgift
Arrangör: Kahlo
Längd: 90 min, ingen paus

Biljetter: Biljetter säljes i receptionen mån - fre 9-15, 0521-575757 & www.ticketmaster.se

 

Dela på...