Under delfinalen får de åtta tävlande åtta minuter vardera för att övertyga juryn. Som vanligt bjuds publiken även på andra musikaliska inslag i form av både gästspel på scenen och kammarmusik i pausen när juryn överlägger. Och som vanligt guidas publiken genom delfinalen på bästa sätt av konferencier Bo Knutsson.

Ett tips till dig som vill följa de duktiga ungdomarna hela vägen till finalen är att hålla utkik efter någon av de konsertbussar som kommer att köra till finalen i Göteborgs konserthus lördag den 6 januari kl. 15.00. Mer info finns på sidan 61.

04 jan 18:00

Äntligen är det dags igen!

För 8e året är det dags för trettondagskonsert med Ulf Wadenbrandt och hans Sweden Symphony Orchestra.
Tillsammans med publiken skapas magisk stämning och en härlig start på det nya året.

Årets upplaga har temat Oldies and Goldies och bjuder på Greatest hits of The Beatles and Elvis! 
Sweden Symphony Orchestra står återigen i fokus och tillsammans med Sebastian Roos och Henrik Åberg samt Dirigent Ulf Wadenbrandt så utlovas en färgsprakande trettondagskonsert.

06 jan 19:30

Vi väcker dig ur jul- och nyårsdvalan med en härlig Klubb Gösta-kväll. Denna kväll har vi ett riktigt spännande gästbesök: Peter Asplund! En entertainer, trumpetare och sångare av högsta rang. Han bjuder på sånger från The Great American Songbook, eget material och standardjazz. Klubb Göstas huvudmål, förutom att bjuda på musik av hög kvalité, är att få dig att trivas och känna dig som hemma. Det gör vi genom att öppna lite tidigare, så att du kan ta med vänner och bekanta och ta en bit mat innan kvällen drar i gång.

26 jan 18:00

Dela på...