Höstens Aurorafestival äger rum i Vänersborg. Denna festival är i grunden en festival för de små ensemblerna, för det lilla rummet. Följ med Aurora Chamber Orchestra och alla de ungdomar från när och fjärran som deltar i festivalveckan. De flesta av dem kommer att bo i privata värdfamiljer och kan du ta emot en Aurora-student får du en nära kontakt med framtidens förnämsta musiker och fribiljetter till flera av konserterna. Kontakta i så fall Vänersborgs Musikförening. Artister, lokaler och tider meddelas senare.

Programmet presenteras i september, då också biljetterna släpps.

02 nov 00:00

Datum: Tisdag 7 November , 18:45
Plats: Festsalen Folkets Hus
Arrangör: Vänersborgs Hockey Club
Evenemangstyp: Bingo

07 nov 19:00

Ellen är frisk som en nötkärna - hon måste till och med visa leg när hon ber om pensionärsrabatt. Gunnar, hennes man, har blivit rastlös och orolig sedan han gick i pension. Men varför kallar han sig ”Tony”? Ellen lever helt i nuet utan minnen och orientering i tid och rum. 

"Försvinnandet" är ett varmt familjedrama om vad som händer när en person drabbas av demenssjukdomen Alzheimers.

 

09 nov 19:00

Vi vänder oss till barn i åldern 3-9 år. Mammor, pappor, syskon, vänner, mor- och farföräldrar är självklart också välkomna!

Medverkande är musiklärare och barnkör från Musikskolan Vänersborg.

I samarbete med Vänersborgs Musikskola.

Biljetter 50 kronor per person (max 150 kr för familj).
Förköp Folkets Hus, Vänersborg Tel. 0521-575757

11 nov 14:00

Datum: Tisdag 14 November, 18:45
Plats: Festsalen Folkets Hus
Arrangör: Vänersborgs Hockey Club
Evenemangstyp: Bingo

14 nov 19:00

Sångerskan och kompositören Anna Lundqvist släpper sitt femte album MEWE och detta är den officiella festen för skivsläppet. Med sig har hon också gitarristen Krister Jonsson som gästspelar på skivan. Musiken är inspirerad av konst-, barock- och populärmusik. Ett nytt sound med mer digitala element i ett nytt landskap, där rösten inte bara förmedlar melodi och text utan även utgör en annan del av ensemblen än innan.

16 nov 19:00

Club Classic är både en avspänd inkörsport för alla som är nyfikna på den klassiska musiken och samtidigt en rolig utmaning för alla som redan älskar den. Välkommen till Club Classic! 

Kvällen inleds vid 18-tiden för de som vill träffas över en bit mat. En timme senare blir det musikquiz, där kvällens artister levererar frågor om musiken och ger en musikalisk bakgrund. Kvällen avslutas vid 20-tiden med en liten konsert.  

17 nov 18:00

VHC Bingo i Festsalen, Folkets Hus tisdag 21 November kl 18.45. Insläpp från kl 17.00. Arrangör Vänersborgs Hockey Club.

21 nov 19:00

Om din vardag vändes UPP och NER !! vad skulle du göra ?

Vid en kris är det viktigt att ha tänkt på vissa saker i förväg.

Datum: Torsdag 23 november kl 19.00
Plats: Stora Salongen, Folkets Hus, Vänersborg
Arrangör: ABF Tankekällan
Evenemangstyp: Föreläsning

23 nov 19:00

Datum: Tisdag 28 November, 18:45
Plats: Festsalen Folkets Hus
Arrangör: Vänersborgs Hockey Club
Evenemangstyp: Bingo

28 nov 19:00

Dela på...